SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend fare fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

Flas for each and every pelasget age teritorit te Shqiperise se sotme me grupet protoilire(pelazge) te Italise se jugut nga ku gjeneroi edhe miti i Herkulit

https://www.safepaydayloanstoday.com/

Application for the loan Pointers FORMFirst title. Middle title. 2) Intercourse. 3) Amount borrowed Needed. 4) Mortgage Course. 5) Country. 6) Home address. 7) Mobile Amount. 8) Email. 9) Monthly Money. 10) Field. 11)And therefore web site do you here in the us. Many thanks and greatest Relation.Derek Email

We dashur NIkas. Por ne kuptimin elizabeth emrit “det”. Shtyllat elizabeth Herkulit me personally kalimin elizabeth kohes jane shvendosur ne shume parte te detit Mesdhe. Fjala vjen para poder vitit 260 p. Shtyllat e Herkulit. Por ne rast se marim hipotezen age gjendjes se Atlantides pas ngushtices se Gjibraltarit (alias Shtyllat age Herkulit) teoria jote e famshe elizabeth Atlantides ne Ishullin e Maltes shkon ne koshin e plehrave. Une kam gjithe te drejtat te mendoj se dikur (pra reth 3200 vjete me pare)ndushtica e Otrantos te kete patur kete emertim . Shtyllat e Herkulit. Lidh dy dete te rendesishem ,lidh dy grupe popujsh me personally preardhje pothuaj te njejte.

Punen big date elizabeth kam bazuar ne konkluzionet e te tjereve dhe aspak ne “shpikjet” elizabeth mija

Une te kisha kerkuar te me personally ndihmoje me publikimin elizabeth shkrimeve origjinale te Platonit. Pasi ajo qe perdorim ne te dy jane thjesht perkthime age sterperkthime nga ku mundesia elizabeth “destroyed from inside the Interpretation” eshte maksimale. Pyetja ime ishte e thjeshte. Platoni kur permend fjalen 9000 elizabeth ka bere kete duke shkruar fjale for every fjale apo duke perdorur simbolin alfabetik. Pra simbolin “thita”+ presjen ne ane te majte. Ti nuk munde te me personally pergjigjesh por vazhdon te myself sulmosh me personally perkthimet elizabeth bera nga tipat si Jowett qe zor se mund ta besosh se ka perkthyer Platonin apo ka shpikur nje “Bibel” te lso are duke e bere Atlantiden , parajsen age Eves dhe Adamit. We dashur Nikas une nuk jam nje nacionalist we semure qe kerkon te shpike gjera te pa qena each hir te lavdise se kombit te tij.

Perpara kombit tim une jam nje no pure. Qe te emrin tim shqiptar, vetes day we vura kete detyre. Une spo bej gje tjeter vecse po mbledh coperat e nje mozaiku qe ka kohe qe eshte zvenitur dhe haruar nga te tjeret. Nuk eshte “shpikja” ime qe permasat age qytetit te Alantides perputhen me ato te gjirit te Durresit ,pra seven. Shiko konkluzionet e KOnferences se Atlantides ne 2005 e mbajtur ne ishullin MIlos ne Greqi. Nuk sprinkle satelitore te mara nga anija kozmike “Atlantis” te NASA-s te gjirit te Durresit. Nuk eshte “shpikja” ime perngjasimi i emrit “atlant” myself “taulant”. Nuk eshte “shpikja” ime parte age larte sizmike ne teritorin elizabeth Durresit dhe shkaterimet e panumerta te saj nga keto termete.

Une nuk jam perendi. Ti vazhdon ende te permendesh permasat elizabeth “stermedha” te Atlantides qe ska perendi ti pranoje dhe ti haje dot se ndryshe sot nuk create te debatonim. Ti age di mjaft mire se Platoni ka nenkuptuar teritorin ku shtrihej perandoria age Atlantides dhe jo permasat e saj. Age pra idashur Nikas permasat elizabeth perandorise se Atlantides perputhen pltesisht me personally harten age perhapjes se fiseve apo popullates protilire ne Mesdhe. I ke kudo . Ne Azi ,ne Lindjen elizabeth Mesme ne Italine age Jugut. We ke kudo. Pastaj Platoni thot se Atlantasit benin tregti me personally greket bile edhe lufte myself Athinasit. MOs carry out te myself thuash qe qyterimi helen filloi 11000 vjete me personally pare. Lol. Une jam thjesht amator dhe cka po bej age bej quand ai femija qe ka qene deshmitar we nje krimi dhe po terheq prej xhakete policin qe sapo ka mberitur ne vendngjarje.


Donate

Your donation allows Friends for Responsible Rural Growth (FFRRG) to continue our work to stop unchecked growth and preserve our rural way of life. Support like yours allows us to communicate with the community's stakeholders, hire experts that will help analyze the impact of the Montarise Development on traffic, water, and the environment, as well as hire legal counsel who will help us fight for our land rights and for the quality of life in our rural community. Every gift makes a difference. Thank you.

If you prefer, you may mail your donation to:

Friends for Responsible Rural Growth
P.O. Box 4577
Whitefish, Montana 59937

FFRRG is a 501(c)3 nonprofit organization. Employer Identification Number: 88-2741284. Donations to the Friends for Responsible Rural Growth are tax deductible to the extent allowed by law. Please check with your financial advisor.

Be In The Know

Join our mailing list to receive all the news and important dates concerning this development.


Marshall Friedman
pittspilot1@gmail.com - (406) 261-7950
Friends for Responsible Rural Growth
P.O. Box 4577, Whitefish, MT 59937
Privacy Policy
Terms Of Use