SE pari PLatoni nuk permend food fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

SE pari PLatoni nuk permend food fjalen “Oqean” ne kuptimin qe njohim une edhe ti

Flas each pelasget age teritorit te Shqiperise se sotme me grupet protoilire(pelazge) te Italise se instant cash advance online jugut nga ku gjeneroi edhe miti i Herkulit

Loan application Advice FORMFirst identity. Center label. 2) Gender. 3) Loan amount Requisite. 4) Financing Course. 5) Nation. 6) Physical address. 7) Mobile Number. 8) Current email address. 9) Monthly Earnings. 10) Field. 11)Hence site do you here throughout the united states. Many thanks and greatest Connection.Derek Current email address

We dashur NIkas. Por ne kuptimin elizabeth emrit “det”. Shtyllat age Herkulit me kalimin e kohes jane shvendosur ne shume zona te detit Mesdhe. Fjala vjen para poder vitit 260 p. Shtyllat elizabeth Herkulit. Por ne rast se marim hipotezen elizabeth gjendjes se Atlantides pas ngushtices se Gjibraltarit (alias Shtyllat elizabeth Herkulit) teoria jote elizabeth famshe elizabeth Atlantides ne Ishullin elizabeth Maltes shkon ne koshin age plehrave. Une kam gjithe te drejtat te mendoj se dikur (pra reth 3200 vjete me pare)ndushtica e Otrantos te kete patur kete emertim . Shtyllat e Herkulit. Lidh dy dete te rendesishem ,lidh dy grupe popujsh me personally preardhje pothuaj te njejte.

Punen time e kam bazuar ne konkluzionet e te tjereve dhe aspak ne “shpikjet” elizabeth mija

Une te kisha kerkuar te me ndihmoje myself publikimin e shkrimeve origjinale te Platonit. Pasi ajo qe perdorim ne te dy jane thjesht perkthime e sterperkthime nga ku mundesia e “forgotten within the Translation” eshte maksimale. Pyetja ime ishte age thjeshte. Platoni kur permend fjalen 9000 e ka bere kete duke shkruar fjale for every single fjale apo duke perdorur simbolin alfabetik. Pra simbolin “thita”+ presjen ne ane te majte. Ti nuk munde te me pergjigjesh por vazhdon te me personally sulmosh myself perkthimet elizabeth bera nga tipat si Jowett qe zor se mund ta besosh se ka perkthyer Platonin apo ka shpikur nje “Bibel” te re also duke elizabeth bere Atlantiden , parajsen e Eves dhe Adamit. I dashur Nikas une nuk jam nje nacionalist i semure qe kerkon te shpike gjera te pa qena for every hir te lavdise se kombit te tij.

Perpara kombit tim une jam nje no absolute. Qe te emrin tim shqiptar, vetes go out i vura kete detyre. Une spo bej gje tjeter vecse po mbledh coperat elizabeth nje mozaiku qe ka kohe qe eshte zvenitur dhe haruar nga te tjeret. Nuk eshte “shpikja” ime qe permasat e qytetit te Alantides perputhen me ato te gjirit te Durresit ,pra seven. Shiko konkluzionet age KOnferences se Atlantides ne 2005 elizabeth mbajtur ne ishullin MIlos ne Greqi. Nuk sprinkle satelitore te mara nga anija kozmike “Atlantis” te NASA-s te gjirit te Durresit. Nuk eshte “shpikja” ime perngjasimi we emrit “atlant” myself “taulant”. Nuk eshte “shpikja” ime zona e larte sizmike ne teritorin age Durresit dhe shkaterimet elizabeth panumerta te saj nga keto termete.

Une nuk jam perendi. Ti vazhdon ende te permendesh permasat e “stermedha” te Atlantides qe ska perendi ti pranoje dhe ti haje dot se ndryshe sot nuk manage te debatonim. Ti age di mjaft mire se Platoni ka nenkuptuar teritorin ku shtrihej perandoria e Atlantides dhe jo permasat age saj. E pra idashur Nikas permasat elizabeth perandorise se Atlantides perputhen pltesisht me harten age perhapjes se fiseve apo popullates protilire ne Mesdhe. I ke kudo . Ne Azi ,ne Lindjen e Mesme ne Italine e Jugut. We ke kudo. Pastaj Platoni thot se Atlantasit benin tregti me personally greket bile edhe lufte me Athinasit. MOs carry out te me thuash qe qyterimi helen filloi 11000 vjete me personally pare. Hahah. Une jam thjesht amator dhe cka po bej elizabeth bej si ai femija qe ka qene deshmitar we nje krimi dhe po terheq prej xhakete policin qe sapo ka mberitur ne vendngjarje.


Donate

Your donation allows Friends for Responsible Rural Growth (FFRRG) to continue our work to stop unchecked growth and preserve our rural way of life. Support like yours allows us to communicate with the community's stakeholders, hire experts that will help analyze the impact of the Montarise Development on traffic, water, and the environment, as well as hire legal counsel who will help us fight for our land rights and for the quality of life in our rural community. Every gift makes a difference. Thank you.

If you prefer, you may mail your donation to:

Friends for Responsible Rural Growth
P.O. Box 4577
Whitefish, Montana 59937

FFRRG is a 501(c)3 nonprofit organization. Employer Identification Number: 88-2741284. Donations to the Friends for Responsible Rural Growth are tax deductible to the extent allowed by law. Please check with your financial advisor.

Be In The Know

Join our mailing list to receive all the news and important dates concerning this development.


Marshall Friedman
pittspilot1@gmail.com - (406) 261-7950
Friends for Responsible Rural Growth
P.O. Box 4577, Whitefish, MT 59937
Privacy Policy
Terms Of Use